Pages

3/20/13

Prada Candy L'Eau teaser


What's with all these Coppolas making TV adverts for fragances? First we got Sofia Coppola and La Vie en Rose for Miss Dior and now her brother Roman Coppola has teamed up with none other than Wes Anderson to make a fashion shortfim for Prada Candy L'Eau with French actress Lea Seydoux.

The teaser, which has vibes to the Bande à part, is only a taste of what we have coming and it looks exquisite, with Wes Anderson's trademark all over it and the charm of Lea Seydoux and her doll face. So far i'm loving it, i'm already teased!


UPDATE: Second teaser added!


sources: fashionista & youtube

2 comments:

  1. Tinc moltes esperances amb aquest video, com ja et vaig dir m'encanta la Léa Seydoux (L) des que la vaig veure a La Belle Personne és una de les actrius que tinc molt en compte, i segur que el Roman ho fa genial, perquè els videoclips que ha dirigit ell dels Strokes, per exemple estaven bastant bé.
    L'altre de Prada horrible com ja vam dir, de la Léa el que m'encanta que m'agradava des que el vaig veure a la tv i encara més quan vaig descobrir que era ella la prota, és el de Levis de Dangerous Liasions ^^

    ReplyDelete
  2. Has vist ja totes les parts??? M'ha recordat a lo Margot Tenenbaum l'style de la Léa, i la cançó que han utilitzat de Jacques Dutronc és una passada... també em recorden els colors pastels a la peli Une femme est une femme, i el personatje d'Anna Karina, Angela, que és súper cute ^^

    ReplyDelete