Pages

1/27/14

Elie Saab Spring/Summer 2014 Couture


I've never been really enthusiastic with Elie Saab, it makes beautiful designs but sometimes they look more like bridal gowns than anything, but this collection, shown at Paris last week, it's a dream.

Nearly all the collection is flawless (i'm not too fond of some lavender dresses here but mostly because i hate the colour) but the rest are simply perfection and i bet some of these will be worn by actresses during this award season. My faves? the mesmerizing dress i posed above, the second dress shown below, the complete set of gowns in yellow, and the last red dress i posted after the cut, but everything looks so beautiful and dreamy that i had to post the whole collection. Take a look at the beauty after the cut.




2 comments:

  1. La meua colecció favorita de Paris without a doubt! M'encanta que hajes posat totes les fotos, havia vist unes quantes a Vogue Paris i altra pàgina, però crec que no tots els que has posat aquí. Dels que havia vist els meus favorites són els mateixos que els teus! També m'agrada molt de la primera foto, al costat del que té la falda de colors que t'agrada com a mi el negre, que la Keira Knightley va portar un d'altra colecció molt semblant l'altre any o farà un parell d'anys. Em va sorprendre molt que als premis no portaren res d'Elie Saab, com tu dius a lo millor als Oscars i això sí... però a saber, perquè no veig molt bon gust últimament.

    Jo estic amb tu que les seues primeres coleccions em semblaven com tu les has descrites, però des de fa un parell d'anys que sí està agradant-me molt. Justament em vaig fixar més als seus designs perquè vaig veure la Keira amb un parell de vestis preciosos, i un d'ells curt pensava que era de Valentino perquè havia portat altre molt semblant i quan vaig veure que era d'Elie Saab em va sorprendre i ja vaig començar a seguir-lo més. I ara s'ha lluit bé, és magnífica tota la colecció.

    M'encanten aquests posts ^^ un petó!

    ReplyDelete
  2. Fa uns vestits espectaculars. Tot i que és poc modern i original, tot el que dissenya és preciós i molt detallista. La primera foto és woww, m'encanta.

    Petons dear x

    ReplyDelete