Pages

9/11/13

Alia Wang, street style star since she was 3

If i already made a post about the style of Marion and Tabitha Broderick, Sarah Jessica Parker's twins, how could i resist dedicating a post about mini It girl Alia Wang? In case you don't know, she's Alexander Wang's niece and not only she does get to attend his shows on the New York Fashion Week since 2011 (she was only 3 back then), but also rocks a super cool style with Wang's finest pieces and also from other designers, and she's the cutest thing. Cutest and such a trend-setter, she's even rocking rubberizzed slip-ons!

So, i'm posting a few of her coolest and most memorable outfits, just because. And then again, SURI WHO?








3 comments:

  1. Quina coseta mes cute!!!!! només havia vist un parell de fotos d'ella i és una monada. em fan molta gràcia aquests posts que fas de mini it girls, molen molt.

    petonets x

    ReplyDelete
  2. So freaking cute! I love her face in the fluffy coat, so cool and calm.

    ReplyDelete
  3. L'havia vist amb ell, amb l'Alexander, l'altre any, i ja em va semblar una cosa massa adorable.

    A la fashion week de Paris també es veuen algunes mares amb les xiques vestides amb trench coats i un estil molt parisí que sempre em fa molta gràcia. Per cert, el post de Marion i Tabitha va ser genial també, sempre em recordo de tu quan veig fotos d'elles, i la Harper Beckham crec que dins de poc haurà de sumar-se a aquestes.

    Ah i altra que des que va començar a sortir a Mad Men té molt estil i ha vist fotos d'ella amb la seua roba i és com una mini Zooey Deschanel, és la Kiernan Shipka.

    ReplyDelete