Pages

7/24/12

TDKR


(No Spoilers whatsoever)

So, i watched the much expected, much anticipated movie from this Summer, 'The Dark Knight Rises', and while i didn't expect much, for no reason in particular, i was left unimpressed.

The movie is too long, way too long, there are too many explotions, the plot is kinda left unexplained and i got bored sometimes. I feel like maybe Christopher Nolan wasn't willing to make this movie so his heart and brains were not there because the other two Batman movies he directed were great, especially 'The Dark Knight', no need to mention that. Also, it got similar twists to TDK and some 'Inception'-esque scenes that made the movie lose more points. Still, i got a reaaally nice surprise with Anne Hathaway as Catwoman (she's never referred like that in the movie) i barely remember Michelle Pfeiffer's portrayal but Hathaway slayed, she was the scene-stealer that everyone was talking about and it needed more Selina Kyle in the movie. Also more needed? Michael Caine as Alfred, such a flawless man and actor, his role is simply so sweet that i cannot bear to see him cry onscreen.

Other cast members worth mentioning were Tom Hardy which i did not like, Gary Oldman who was, as always, good, Marion Cotillard, whose acting was surprisingly dull, and Joseph Gordon Levitt was fine. It also got tons of famous faces in minor characters, Juno Temple, Jack Bass or Eijah, the hot nurse from 'Grey's Anatomy' (too lazy to look up the names).

Anyway, i guess it's a movie one should watch but without too many expectations and lots of patience, only recommended to die hard Batman fans.





4 comments:

  1. Tenía mis dudas porque es muy larga. Ahora lo tengo claro, no voy a verla.

    ReplyDelete
  2. @elsaniniali:

    Es entretenida pero si no le tienes muchas ganas... :/

    ReplyDelete
  3. No soc gaire fan de la saga Batman, de fet, no n'he vist cap :S m'agradaria veure la del heath ledger, més que res perque m'han dit que el seu paper és increible...

    un petonet!!

    ReplyDelete
  4. La vaig veure a la setmana d'estrenar-la i se me va oblidar comentar-t'ho! A mi no se me'n va fer llarga per a lo llarga que és... de fet no vaig mirar el rellotge ni un moment i amb The Dark Knight sí, i és que aquesta no em va agradar massa... pot ser perquè també esperava més i perquè el doblatge sempre mata aquestes pelis (la veu de Heath Ledger de Joker en espanyol era awful) i no me va agradar tampoc la part del two-face ni com van finiquitar la història de Bruce i Rachel, va ser tot molt tonto, com que et donava igual si moria o no ella, perquè no veia pasió ahí ni amor ni res de res jaja.
    Després d'aixó em donava un poc de poreta aquesta, però em va pareixer molt entretenguda, però efectivament no té massa tretllat la història, i per això la considere una peli normaleta. Les imatges de Nova York brutals, i la primera escena de l'avió molt ben feta també i altres coses... la part que més em va tindre dins de la peli i en tensió va ser a partir de que Bane es fa amb el poder i quan Bruce està tancat a la presó i intenta escapar, que Christian ho fa genial i em va angoixar molt.
    Respecte als actors, estic d'acord excepte amb lo de Tom Hardy, fins que no la veja en versió original no puc dir-te molt perquè el pobre quina veu més dolenta que li han posat! I el més important del seu paper ho fa en la veu... perquè va amb la màscara. Marion a mí sí que em va agradar, estava molt guapa i bé actuant com sempre. I Anne Hathaway a mi m'agrada molt com actriu, i està bé, però tampoc em va matar molt de Selina, perquè la història entre ella i Bruce va ser tot molt ràpid i sense molt tretllat com passava amb Bruce i Rachel a l'anterior pelicula, sempre descuida eixes coses el Nolan, que són molt importants. I el Joseph estava bé com sempre, i guapíssim per a mí, cada dia el veig millor ^^ jaja

    un petonet!

    ReplyDelete